• Buro Jansen & Janssen is een onderzoeksburo dat politie, justitie, inlichtingendiensten, de overheid in Nederland en Europa kritisch volgt. Een grond-rechten kollektief dat al 30 jaar publiceert over uitbreiding van repressieve wetgeving, publiek-private samenwerking, bevoegdheden, overheids-optreden en andere staatsaangelegenheden.
  Buro Jansen & Janssen Postbus 10591, 1001EN Amsterdam, 020-6123202, 06-34339533, signal +31684065516, info@burojansen.nl (pgp)
  Steun Buro Jansen & Janssen. Word donateur, NL43 ASNB 0856 9868 52 of NL56 INGB 0000 6039 04 ten name van Stichting Res Publica, Postbus 11556, 1001 GN Amsterdam.
 • Publicaties

 • Migratie

 • Politieklachten

 • Remy, Pyro, Pascal en Djaccomo are oke. Be like Remy, Pyro, Pascal en Djaccomo!

  Dupont op justitie en veiligheid

  Opgeroepen wordt door bestuurders en leiders om je verantwoordelijkheid te nemen. Respecteer die anderhalve meter! Respecteer die hygiënemaatregelen! Bejubeld worden die mensen die werkzaam zijn in de zorg. Ondanks de bezuinigingen van de afgelopen jaren. Ondanks het vaak middelmatige salaris. Ondanks de risico’s. Twee weken geleden waren er al 8000 coronabesmettingen in de zorg. Er is niet genoeg beschermende kleding voor zorgmedewerkers.

  Geëerd worden die zorgmedewerkers die niet aflatend aan het werk zijn. Applaus op balkons door honderdduizenden mensen. Respect!

  Maar ondertussen wordt vergeten hoe ook leden van motorclubs gewoon aan het werk zijn. Als militair, brandweerman, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ambulancier. Enkele jaren geleden waren er talloze leden van motorclubs werkzaam als beveiliger of portier, totdat deze overheid daar een stokje voor stak. Leden van motorclubs worden uit banen geweerd, ze krijgen geen Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) meer. Militairen met onderscheidingen verdiend tijdens vele buitenlandse missies worden behandeld als oud vuil. Ter verantwoording geroepen, ondervraagd door de Marechaussee en hun commandanten. De dienst uit getrapt. Namen van naar het buitenland reizende leden van motorclubs worden aan buitenlandse autoriteiten doorgegeven, zodat ze aangekomen op hun bestemming in de boeien worden geslagen en uitgezet.

  Clubs worden verboden omdat, in strijd met de Grondwet, daden van individuen worden doorberekend aan een collectief. De Nederlandse media huilen met de politie mee en het Openbaar Ministerie. We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar doen het niet. Vandaag is het Koningsdag en vieren wij échte mannen. En die échte mannen werken vandaag, zoals gisteren en morgen, in de zorg.

  Hells Angel Djaccomo, Koning:respect betuigen aan zorgprofessionals. Dit is Djaccomo, groepsleider psychiatrische afdeling v 28 patiënten met licht verstandelijke beperking. Hij is ook #HellsAngel. Neen, dit is geen verheerlijking. Gaat om respect voor mensen die samenleving redden. En in actie.

  Hells Angel Pascal, People who matter: zondag Remy..vandaag Pascal,al 16 jaar #woonbegeleider licht verstandelijk #gehandicapten (met gedragsproblemen). Net als Remy in deze crisis trouw aan zijn roeping en steun voor samenleving. Wist u dat hij net als Remy een #hellsangel is? En in actie.

  Hells Angel Remy, “Samen moeten we dit doen..” . Deze #ambulancebroeder is Marten Mulder aka Remy. Al 16 jaar. In deze crisis redt hij met zijn collega’s nu dagelijks levens van medemensen;met gevaar voor zichzelf. Wat u niet weet:Remy is een #hellsangel. Respect is hier op zijn plaats. En in actie.

  Omdat de MSM (Mainstream Media) alleen melden wat wordt voorgekauwd nog één klein dingetje: DELEN! DELEN! Gooi het overal op de social media, de media van het volk!