• Buro Jansen & Janssen, gewoon inhoud!
  Jansen & Janssen is een onderzoeksburo dat politie, justitie, inlichtingendiensten, overheid in Nederland en de EU kritisch volgt. Een grond- rechten kollektief dat al 40 jaar, sinds 1984, publiceert over uitbreiding van repressieve wet- geving, publiek-private samenwerking, veiligheid in breedste zin, bevoegdheden, overheidsoptreden en andere staatsaangelegenheden.
  Buro Jansen & Janssen Postbus 10591, 1001EN Amsterdam, 020-6123202, 06-34339533, signal +31684065516, info@burojansen.nl (pgp)
  Steun Buro Jansen & Janssen. Word donateur, NL43 ASNB 0856 9868 52 of NL56 INGB 0000 6039 04 ten name van Stichting Res Publica, Postbus 11556, 1001 GN Amsterdam.
 • Publicaties

 • Migratie

 • Politieklachten

 • Herhaal de leugen totdat de mensen denken dat het de waarheid is

  Dupont op Justitie en Veiligheid

  1 juli 2015, De Telegraaf bericht het Nederlandse volk het volgende:

  ‘Belgen verbieden feesten van motorbendes

  BRUSSEL –

  Burgemeesters van Belgische grensgemeentes met Nederland hebben feesten van twee motorbendes verboden. De Summerparty van de Outlaws en de Independence Party van de Hells Angels mogen niet doorgaan. Zij waren voor begin deze maand gepland in Lanaken en Maasmechelen, tegen de grens met Limburg.

  De politie van de twee gemeenten maakte het verbod woensdag bekend. De burgemeesters besloten tot de maatregel na de recente incidenten met leden van criminele motorbendes in Nederland en Duitsland. De bendes zijn betrokken bij zware misdaden. Zij verdienen geld met onder meer grensoverschrijdende drugshandel, afpersing en prostitutie.’

  Het enige dat waar zal zijn is dat die feesten van motorclubs verboden zijn. Wie zegt dat de Hells Angels en de Outlaws betrokken zijn bij zware misdaden? Wie zegt dat zij geld verdienen met onder meer grensoverschrijnende drugshandel, afpersing en prostitutie? Het is niet omdat sommige kranten dit soort dingen telkens opnieuw roepen dat het ook waar is. Is er enig bewijs dat de beweringen van De Telegraaf waar zijn? Wanneer dat zo is willen wij graag documenten zien. En wanneer wij die documenten zien is dat ook bewijs voor het feit dat wij te maken hebben met criminele organisaties. Maar het bewijs is er niet. Dus? Dus zijn die Outlaws en Hells Angels geen criminele organisaties. Dus is het laster.